|
|
|
Renjer Red Deer Jerky se vyrábí s minimalistickým přístupem, jeho receptura sestává ze dvou hlavních ingrediencí - jeleního masa a nepatrného množství mořské soli, což umožňuje vyniknout charakteristické chuti divokého evropského masa. Pečlivé uzení dodává přírodnímu snacku další chuťovou vrstvu - dokonalý doplněk k soli, který z této neodolatelné pochoutky činí nezbytnou součást nabídky pro každého, kdo touží po vynikající chuti jelena evropského.
Na 100 g sušeného masa je použito 290 g syrového masa.
Složení: jelení maso 91,3 %, mořská sůl, vinný ocet bílý, stabilizátor (citrusový pektin).
Nutriční údaje na 100 g: energetická hodnota 1330 kJ / 317 kcal, tuky 5,3 g / z toho nasycené mastné kyseliny 2 g, sacharidy 2 g / z toho cukry 0,5 g, bílkoviny 64,5 g, sůl 4,4 g.
Další informace: Tenké kousky jeleního masa s mořskou solí - solené, uzené, sušené. Skladujte na suchém a tmavém místě při pokojové teplotě.
Výrobce: Renjer Snacks AB Scheelewagen 15, SE-22363 Lund
RENJER - to je pravá chuť divočiny z hlubokých lesů severní Evropy! Ochutnejte fantastické jelení, losí a sobí sušené maso od Renjer. Každý kousek je ručně řezaný a delikátně sušený, aby si zachoval svou jedinečnou chuť. Jde o sušené maso z divoké lesní zvěře, které má přírodní stravu. Důsledkem toho je maso opravdu bohaté na živiny. Vyznačuje se vysokým obsahem bílkovin s malým množstvím tuku a nulovým podílem sacharidů. Důkladný výběr syrového masa a šetrná výroba je zárukou nejvyšší kvality.
Renjer je divokost, svoboda a čistota severní Evropy.